RÓLAM MONDTÁK

A fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, közvetlen, precíz. Amellett, hogy szuper képek készülnek a fotózás is nagyon jó hangulatban telik.😊"

“Rugalmas és innovatív, olyan képek születtek a lányaimról, amilyenek a valóságban is. A képei letisztultak és remekül elkapja azokat a pillanatokat, ahol látszanak az egyéniségük."

"Nagyon szép képeket kaptunk, pocakosból és újszülött képekből is:) Köszönjük!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! Tökéletes képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen,vagy egyáltalán nem sikerül elcsípnie. Az eddigi közös projektjeink mindig jó hangulatban teltek,és szuper lett a végeredmény is. De a képek magukért beszélnek!" 
"Nagyon kedves, aranyos fotós. Képei nagyon szép színekben pompáznak és a pillanatokat is nagyon jó elkapja. Élveztük a keresztelős fotózást." 
"Élvezetes volt a fotózás és csodálatos képek készültek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük szépen. 😊"
"Bea nagyon kedves, jó hangulatban telt a lányok fotózása. Szuper képek készültek róluk!" 
"Kedves fotós! ♥ Szuper képek készültek ;-) Köszönöm szépen." 
"Nagyon szépen köszönjük azt a rengeteg időt, energiát amit Ránk szántál. Már a fotózás alkalmával éreztük, hogy kreatívan, ránk figyelve és semmiképp sem mesterkélten igyekeztél megörökíteni a pillanatokat.
Köszönjük még egyszer azt az empatikus légkört ami a fotózást kísérte. Az elkészült képek a maguk természetességével legnagyobb örömünkre vannak. És azért sem tudunk eléggé hálásak lenni, hogy ilyen gyorsan elkészültek."

“Kedves, türelmes fotós. Élveztük a fotózást. Tetszettek a beállítások, klassz képek készültek nagyon jó minőségben. Baba, családi fotózásra egyaránt szívesen ajánljuk Beát!” 

"Már harmadszor volt szerencsénk Beával dolgozni. 🥰 Nagyon türelmes, jól elkapja a pillanatokat, gyönyörű képeket csinált! 😊Ajánlom mindenkinek! Mi negyedszerre is vissza fogunk jönni. Nagyon köszönjük!" 😘
“Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon jó képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen sikerül elkapnia. Ezenkívül közvetlen, barátságos, és végtelenül türelmes. De szerintem a képek magukért beszélnek!”