free web design templates

KISMAMA, VÁRANDÓS ÉS PÁROS FOTÓZÁS PÉCSEN és SZEKSZÁRDON MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

...az a csodás 9 hónap babáddal a szíved alatt...

Örökítsd meg a gyermekvárásod legcsodálatosabb pillanatait babáddal a szíved alatt!

…az a csodás 9 hónap, ami egy nőt anyává varázsol...


A babavárás egy nő életében a legcsodálatosabb időszak, amikor ragyogsz a várakozás örömétől, de ezzel párhuzamosan megéled az izgatottságot, a szorongást is, de mégis árad belőled egyfajta boldog békés harmónia, miközben a világ legnagyobb csodája történik benned.

Számomra a terhesség életem legcsodálatosabb időszaka volt, menynek minden percét élveztem. Ezért ezeket az igaz meghitt pillanatokat megörökíteni különösen hálás kihívás a számomra.

Szívesen készítek a várandósságod boldog pillanatiról páros fotókat is, illetve, ha már van gyermeketek, akkor vele együtt is készülhetnek szép családi babavárós képek.

Több álomszép kismamaruha közül tudsz választani magyar és külföldi készítőktől, de szívesen fotózlak saját kedvenc terhes ruhádban is.

Ultrahangképet, kiscipőt, babaruhát, illetve bármit, amit szívesen látnál a képeken, nyugodtan hozd magaddal.A pocakfotózásra általában a legideálisabb a terhesség 24-33 hete, de alkattól függően természetesen később vagy korábban is sor kerülhet. A lényeg, hogy a pocakod már jól látszódjon.

A kismama fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy szabadteret, a gyönyörű virágos udvarunkat, mezőt, erdőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre.

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra.
A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető.

A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz . 

Nagyon hálás vagyok, amikor a kismamák, a szülés után már a gyönyörű babáikkal, gyermekeikkel keresnek meg, hogy újra csodás családi fotók készüljenek róluk képeket. 

Várlak Benneteket szeretettel! Keress bizalommal!

A kismama és páros fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Bea képein a sok őszinte mosoly fogott meg, és beváltotta a reményeinket. Felszabadult légkört teremt. Kreatív, de jó szívvel ráhangolódik a saját ötleteinkre is, és elkapja a pillanatot.
Üzletileg pedig tiszta, egyenes; öröm vele dolgozni, visszatérünk."
Bea nagyon kedvesen és segítőkészen, türelmesen és elfogadóan fotózott bennünket! Pedig kiskutyánk nem egy szobor beállítottságú, de Bea mindent megtett hogy megörökítse családunkat! Bárkinek ajánlom fenntartások nélkül!
Bea nagyon közvetlen, hamar feloldódtunk és jó hangulatban telt a fotózás. Nagyon jól éreztük magunk, és minden kérésünk teljesítette. Csodálatos és meghitt képeket kaptunk tőle. Szívesen ajánlom! :) 
A kismama és páros fotózás csomagára a pécsi saját stúdiómban/pécsi szabadtéri helyszínen 34,900,-Ft-tól kezdődik. Kérlek írd le, hogy mikor és hol szeretnétek a fotózást, és elküldöm a csomagajánlataimat.

Kérlek tekintsd meg az újszülött és baba fotóimat is.