"Meglátni és elkapni az igaz pillanatot."


Kedves Látogató! 


Szeretettel üdvözöllek a honlapomon! 

Brandt Beáta vagyok édesanya, feleség, fotográfus, coach...

Számomra a fotózás egyszerre kihívás, szenvedély, alkotás és kiteljesedés.

A fényképezés szeretetét már generációkon keresztül a családomból hozom. Már gyerekkorom óta igazán érdekelt a fotózás és a szívem mélyén mindig szerettem volna hivatásos fotós lenni. Sikerült a világ számos csodálatos helyére eljutnom és a fényképezés iránti szenvedélyemet rengeteg gyönyörű kép készítésében kiélnem.

Az életembe a csodás fordulatot a várandósságom hozta, amikor úgy döntöttem, hogy tantermi keretek között fotográfus végzettséget is szerzek. Nagy örömömre a férjem is csatlakozott, így egy csapattá váltunk. Hálás köszönet a drága kisfiúnknak, akinek születése lehetővé tette az álmunk megvalósulását.

Édesanyaként kezdtem el az élet legcsodálatosabb pillanatait megörökíteni, mint a babavárást, az újszülöttek első mosolyát, a babák, gyerekek őszinte világát, és a családokban az egymás iránti szeretet meghitt pillanatait.

Számomra minden ember egy történet. Szeretem meglátni és kifejezni a bennük lévő egyediséget és szépséget olyan képekben, melyek örök emlékek maradnak az utódoknak is.

Folyamatosan fejlesztem és képzem magamat, minden fotózásba újdonságot viszek bele és az egyediség varázsára törekszem.

Szeretettel várlak, ha szeretnél magadról, illetve a családodról szép képeket, vagy, ha esetleg szeretetted szeretnéd meglepni egy fotózással Pécsen a stúdiómban vagy a természetben. Keress bizalommal!


Előre is köszönöm, hogy megtekinted a honlapomat, ha szeretnél több fotót látni és az aktuális akciókról, nyereményjátékokról értesülni, akkor, kérlek, szépen kövess a Facebook és Instagram oldalamon is.