website templates

ÜNNEPI FOTÓZÁS PÉCSEN

...ünnepi hangulatban...
...családi pillanatok...

Örökítsd meg az ünnepek meghitt hangulatait!

Igazán megtisztelő a számomra, amikor egy család többször tér vissza hozzám, hogy megörökítsem, hogyan változik, cseperedik gyermekük az évek alatt. Boldoggá tesz, hogy én is részese lehetek ennek a csodának, és változásnak, és ennek a gyorsan múló időnek a pillanatait én örökíthetem meg, amelyek majd később a legértékesebb családi emlékek lesznek az albumokban.


A karácsonyi, húsvéti, anyáknapi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak.

A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. 

Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.


A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz.

Az ünnepi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy szabadteret, a gyönyörű virágos udvarunkat, mezőt, erdőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre. 

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz .
Várlak Benneteket szeretettel!

Kérlek tekintsd meg a karácsonyi fotóimat is.