web creation software

GLAMOUR/BOUDOIR FOTÓZÁS PÉCSEN és SZEKSZÁRDON MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

...varázslatos szépség, ragyogás, tündöklés..
... belső sugárzó szépség ....

"Minden ember szép, ha igazán önmaga." (Anselm Grün)

Ha szeretnéd meglepni magad vagy a párod egy rólad készült csodaszép glamour/boudoir sorozattal... 

A glamour ragyogást, varázslatos szépséget jelent. Számomra minden ember egy történet. Szeretem meglátni és kifejezni a nőben lévő egyediséget, a belső sugárzó szépségét, valamint a szemében a lélek tükrének a ragyogását csodás fotókon.


A boudoir jelentése női hálószoba, szalon öltöző. A boudoir fotózás bepillantást enged a nő bájába, szépségébe, csábításába, titokzatosságába, sejtelmességébe, varázslatába.  


Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy szeretné magát, illetve a párját meglepni egy gyönyörű szép fotósorozattal.

A glamour/boudoir fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy a természetet, a gyönyörű virágos udvarunkat, erdőt, mezőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre a saját udvarunkban.
Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készíttethetsz.
Minden fotózásba újdonságot viszek bele, és az egyediség varázsára törekszem.
Keress bizalommal, várlak szeretettel!

A portré fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben! "
"5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! Tökéletes képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen,vagy egyáltalán nem sikerül elcsípnie. Az eddigi közös projektjeink mindig jó hangulatban teltek,és szuper lett a végeredmény is. De a képek magukért beszélnek!"
"A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! ❤
Bea rendkívül örömteli, felszabadult hangulatot teremtett, és különös érzékkel varázsolt elő olyan természetes pillanatokat, amelyekből csodálatos fotók születtek! "❤
"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, közvetlen, precíz. Amellett, hogy szuper képek készülnek a fotózás is nagyon jó hangulatban telik."😊

Kérlek tekintsd meg a portré fotósorozataimat is.