KARÁCSONYI CSALÁDI, ÚJSZÜLÖTT, BABA, GYERMEK, PÁROS, KISMAMA ÉS PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN

 ...együtt a család...
...karácsonyi hangulatban...

KARÁCSONYI CSALÁDI, BABA, GYERMEK, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN

Lepd meg szeretteidet gyönyörű családi és gyerek fotókkal! 

A karácsonyi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak.
A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.

A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz.

A karácsonyi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, vagy szabadteret. Szép karácsonyi enteriőrrel várlak. 

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz.

Várlak Benneteket szeretettel!

A fotókból egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. Kérlek nézd meg karácsonyi képeinkből készült egyedi zenés slideshow-t!

Kérlek oszd meg oldalamat a Facebookon!