create your own web page

KARÁCSONYI CSALÁDI, ÚJSZÜLÖTT, BABA, GYERMEK, PÁROS, KISMAMA ÉS PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN

 ...együtt a család...

...örök emlék...

...karácsonyi hangulatban...

...maradandó csodás élmény...

KARÁCSONYI CSALÁDI, BABA, GYERMEK, ÚJSZÜLÖTT, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN

Lepd meg szeretteidet gyönyörű családi és gyerek fotókkal! 

Még tudsz jelentkezni a szabad helyekre.


Tedd igazán emlékezetessé a karácsonyt és szerezz egy csodás élményt!


A karácsonyi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy összehozza a családot egy csodás élmény keretében és ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak, barátoknak, magatoknak, a párotoknak.


Novembertől január első hetéig várlak sok szeretettel karácsonyi fotózásra a gyönyörű szép karácsonyi enteriőrrel berendezett pécsi stúdiómban. A fotózáshoz rengeteg szép kellék és díszlet közül választhatsz, így garantáltan egyedi és megismételhetetlen fotókat készíthetünk. A stúdióm tavaly óta nemcsak kibűvült, hanem újabb bútorok és kellékek is találhatók benne..Hétköznap és szombaton is tudtok jönni 10-18 óra között a szabad időpontokra. 
Ha karácsonyra szeretnéd a képeket, akkor kérlek, december elejéig gyertek, hogy karácsonyra elő tudjátok hívatni őket.

A karácsonyi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, vagy szabadteret. 


Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz. A nyers képek megvásárolhatóak. Több csomagajánlatból tudsz választani, a csomagajánlat 34.990,-Ft-tól kezdődik.


Keress bizalommal, várlak Benneteket szeretettel!


Tarts velem, és lepd meg magad, és szeretteidet egy igazán gyönyörű és egyedi fotósorozattal, mely különleges ajándékul is szolgál, valamint gazdagítsd magad és a családodat egy fantasztikus élménnyel, és örök emlékkel.

Ha még nincs ötleted, hogy mit ajándékoz karácsonyra, akkor ajándékozz fotózást, így egy igazán személyes és emlékezetes ajándékkal lepheted meg szeretteidet, melyet ajándékutalvány formájában a karácsonyfa alá is tehetsz. Családi, gyermek, baba, újszülött, kismama, páros, portré témában várlak szeretettel.

Karácsonyi csomagajánlatok

Minimál csomag

A saját pécsi stúdiómban/pécsi szabadtéri helyszínen/saját udvarunkban a minimál csomag ára 34.990,-Ft, mely kb. 1 óra fotózást és 10 db digitális, professzionálisan retusált fotót tartalmaz (ha fotózás munkanap nap történik, esetleg szombaton, ha hétköznap nem megoldható). 

A csomagár egy helyszínre vonatkozik. A fotózás időtartama az átöltözési/etetési időket is tartalmazza. Ez a csomagár a szűk családra vonatkozik szülők és gyerekek.Standard csomag

A standard csomag ára a saját pécsi stúdiómban//pécsi szabadtéri helyszínen/saját udvarunkban 39.990,-Ft, mely kb. egy-másfél óra fotózást és 13 db digitális, professzionálisan retusált fotót tartalmaz (ha fotózás munkanap történik, nem ünnepnapokon, esetleg szombaton, ha hétköznap nem megoldható). 

A csomagár egy helyszínre vonatkozik. Ettől a csomagártól már lehet a saját stúdiómat és saját udvarunkat kombinálni.


Médium csomag

A Médium csomag ára saját pécsi stúdiómban/ pécsi szabadtéri 

helyszínen/saját udvarunkban 44.990,-Ft, mely kb. egy-másfél óra fotózást, 16 db digitális professzionálisan retusált képet tartalmaz (ha a fotózás munkanap, vagy szombati nap történik, nem ünnepnapokon).


VIP csomag

A VIP csomag ára a saját pécsi stúdiómban 49.990,-Ft, mely kb. egy-másfél óra fotózást, 19 db digitális professzionálisan retusált képet tartalmaz (ha a fotózás munkanap, vagy szombati nap történik, nem ünnepnapokon).


Prémium csomag

A Prémium csomag ára a saját pécsi stúdiómban 54.990,-Ft, mely kb. egy-másfél-két óra fotózást, 22 db digitális professzionális retusált képet tartalmaz (ha a fotózás munkanap, vagy szombati nap történik, nem ünnepnapokon).
A 22 db feletti digitális retusált képek ára 1.600,-Ft/db. 
Maxi csomag

A Maxi csomag ára a saját pécsi stúdiómban 79.990,-Ft, mely kb. egy-másfél-két óra fotózást, 40 db digitális professzionális retusált képet tartalmaz (ha a fotózás munkanap, vagy szombati nap történik, nem ünnepnapokon).
A 40 db feletti digitális retusált képek ára 1.600,-Ft/db. 


A fotózás alatt több száz nyers kép készül, melyekből te válaszhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A nyers képek nem képezik az ajánlat részét, azok megvásárolhatók. Az fotózás időtartama minden esetben tartalmazza az átöltözési, etetési stb. időket. Ha esetleg 6 főnél többen jönnétek, akkor kérlek szépen kérj egyedi árajánlatot. Kérlek írd le, hogy mikor és hányan jönnétek és milyen témában szeretnétek karácsonyi fotózást, és elküldöm a csomagajánlataimat.

Kérlek írd le, hogy mikor és hányan jönnétek és milyen témában szeretnétek karácsonyi fotózást, és elküldöm a csomagajánlataimat.

A fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Bea személyében profi, felkészült és kezéből jó minőségű munkát kiadó szakembert ismertünk meg. Volt bőven kihívás a két vizslával a családi fotózasban, de sikerült megoldani simán és gyönyörű képek születtek. Köszönet érte!" 
"Nagyon kedves, felkészült, profi fotózás volt csodás díszlettel és kiegészítőkkel. Örök emlék marad, biztosan megyünk még!"
"A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen. :)" 

A fotókból egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. Kérlek nézd meg karácsonyi képeinkből készült egyedi zenés slideshow-t!

Kérlek oszd meg oldalamat a Facebookon!