free web design templates

KARÁCSONYI CSALÁDI, ÚJSZÜLÖTT, BABA, GYERMEK, PÁROS, KISMAMA ÉS PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN

 ...együtt a család...

...örök emlék...

...karácsonyi hangulatban...

...maradandó csodás élmény...

KARÁCSONYI CSALÁDI, BABA, GYERMEK, ÚJSZÜLÖTT, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN

Lepd meg szeretteidet gyönyörű családi és gyerek fotókkal! 

Még tudsz jelentkezni a szabad helyekre.


Tedd igazán emlékezetessé a karácsonyt és szerezz egy csodás élményt!


A karácsonyi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy összehozza a családot egy csodás élmény keretében és ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak, barátoknak, magatoknak, a párotoknak.


Novembertől január első hetéig várlak sok szeretettel karácsonyi fotózásra a gyönyörű szép karácsonyi enteriőrrel berendezett pécsi stúdiómban. A fotózáshoz rengeteg szép kellék és díszlet közül választhatsz, így garantáltan egyedi és megismételhetetlen fotókat készíthetünk. A stúdióm tavaly óta nemcsak kibűvült, hanem újabb bútorok és kellékek is találhatók benne..Hétköznap és szombaton is tudtok jönni 10-18 óra között a szabad időpontokra. 
Ha karácsonyra szeretnéd a képeket, akkor kérlek, december elejéig gyertek, hogy karácsonyra elő tudjátok hívatni őket.

A karácsonyi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, vagy szabadteret. 


Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz. A nyers képek megvásárolhatóak. Több csomagajánlatból tudsz választani, a csomagajánlat 34.990,-Ft-tól kezdődik.


Keress bizalommal, várlak Benneteket szeretettel!


Tarts velem, és lepd meg magad, és szeretteidet egy igazán gyönyörű és egyedi fotósorozattal, mely különleges ajándékul is szolgál, valamint gazdagítsd magad és a családodat egy fantasztikus élménnyel, és örök emlékkel.

Ha még nincs ötleted, hogy mit ajándékoz karácsonyra, akkor ajándékozz fotózást, így egy igazán személyes és emlékezetes ajándékkal lepheted meg szeretteidet, melyet ajándékutalvány formájában a karácsonyfa alá is tehetsz. Családi, gyermek, baba, újszülött, kismama, páros, portré témában várlak szeretettel.

Kérlek írd le, hogy mikor és hányan jönnétek és milyen témában szeretnétek karácsonyi fotózást, és elküldöm a csomagajánlataimat.

A fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Bea személyében profi, felkészült és kezéből jó minőségű munkát kiadó szakembert ismertünk meg. Volt bőven kihívás a két vizslával a családi fotózasban, de sikerült megoldani simán és gyönyörű képek születtek. Köszönet érte!" 
"Nagyon kedves, felkészült, profi fotózás volt csodás díszlettel és kiegészítőkkel. Örök emlék marad, biztosan megyünk még!"
"A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen. :)" 

A fotókból egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. Kérlek nézd meg karácsonyi képeinkből készült egyedi zenés slideshow-t!

Kérlek oszd meg oldalamat a Facebookon!