KARÁCSONYI CSALÁDI, ÚJSZÜLÖTT, BABA, GYERMEK, PÁROS, KISMAMA ÉS PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN

 ...együtt a család...
...karácsonyi hangulatban...

KARÁCSONYI CSALÁDI, BABA, GYERMEK, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN

Lepd meg szeretteidet gyönyörű családi és gyerek fotókkal! 

A karácsonyi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak.
A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.


Novembertől január első hetéig várlak sok szeretettel karácsonyi fotózásra a gyönyörű karácsonyi enteriőrrel berendezett pécsi stúdiómban, rengeteg szép kellékkel. Még tudsz jelentkezni a szabad helyekre.
Ha karácsonyra szeretnéd a képeket, akkor kérlek, december elejéig gyertek, hogy karácsonyra elő tudjátok hívatni őket.
Hétköznap és szombaton is tudtok jönni 10-18 óra között a szabad időpontokra.

A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz.

A karácsonyi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, vagy szabadteret. Szép karácsonyi enteriőrrel várlak. 

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz.

Várlak Benneteket szeretettel!Tarts velem, és lepd meg magad, és szeretteidet egy igazán gyönyörű és egyedi fotósorozattal, mely különleges ajándékul is szolgál, valamint gazdagítsd magad és a családodat egy szuper élménnyel, és örök emlékkel.

Ha még nincs ötleted, hogy mit ajándékoz karácsonyra, akkor ajándékozz fotózást, melyet ajándékutalvány formájában a karácsonyfa alá is tehetsz. Családi, gyermek, baba, újszülött, kismama, páros, portré témában várlak szeretettel.


A fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Bea személyében profi, felkészült és kezéből jó minőségű munkát kiadó szakembert ismertünk meg. Volt bőven kihívás a két vizslával a családi fotózasban, de sikerült megoldani simán és gyönyörű képek születtek. Köszönet érte!" 
"Nagyon kedves, felkészült, profi fotózás volt csodás díszlettel és kiegészítőkkel. Örök emlék marad, biztosan megyünk még!"
"A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen. :)" 

A fotókból egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. Kérlek nézd meg karácsonyi képeinkből készült egyedi zenés slideshow-t!

Kérlek oszd meg oldalamat a Facebookon!