website templates

BABA ÉS GYERMEK FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN PÉCSEN és SZEKSZÁRDON

...a babák és a gyerekek őszinte világa...

Örökítsd meg gyermeked őszinte mosolyát, kacaját, szépségét, egyéniségét csodaszép fotókon!

Örökítsd meg gyermeked őszinte mosolyát, kacaját, szépségét, egyéniségét!

A gyermekeink olyan gyorsan változnak és felnőnek. Egy fénykép elővarázsolja az elfelejtett emlékeket, pillanatokat, érzéseket, arcvonásokat, amiket már nem is tudnánk felidézni a képek nélkül. Segítenek, hogy egy pillanatra megálljunk, rácsodálkozzunk, és emlékezzünk egy gyorsan tovatűnő csodálatos időszakra. Generációkon keresztül ezek a képek fognak öröklődni és a családotok legfontosabb kincsei lesznek.
A fotózás helyszínéül választhatod Pécsen a stúdiómat, ahol otthonos környezetben több fajta kellék közül választhatsz vagy a természetet, a szép rózsás, levendulás udvarunkat, mezőt, tópartot, erdőt, szőlőültetvényt stb.

Egyedi, letisztult fényképeket készítek, melynek a középpontjában a gyermeketek/gyermekeitek szépsége, személyisége és egyedisége áll. A fotózás alatt teljes mértékben figyelek a gyermeketek igényeire és a fotózást hozzájuk igazítom. Gondoskodom a vidám hangulatról és, hogy élvezzétek a fotózást.
Természetesen családi képeket is szívesen készítek. A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei az gyerekfotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei.
Az elkészült képekből te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz. 
Várlak Benneteket szeretettel!

A baba és gyermek fotózásomon résztvevők ajánlásai

“Kedves, türelmes fotós. Élveztük a fotózást. Tetszettek a beállítások, klassz képek készültek nagyon jó minőségben. Baba, családi fotózásra egyaránt szívesen ajánljuk Beát!” 
"Élvezetes volt a fotózás és csodálatos képek készültek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük szépen. 😊"
“Rugalmas és innovatív, olyan képek születtek a lányaimról, amilyenek a valóságban is. A képei letisztultak és remekül elkapja azokat a pillanatokat, ahol látszanak az egyéniségük."
A baba és gyermek fotózás csomagára a pécsi saját stúdiómban 34,900,-Ft-tól kezdődik, mely családi és testvér fotókat is tartalmaz. Kérlek írd le, hogy mikor és hányan jönnétek, hol szeretnétek a fotózást, és elküldöm a csomagajánlataimat.

Kérlek tekintsd meg a születésnapi fotóimat is.