create your own web page

ESKÜVŐ, JEGYES ÉS KERESZTELŐ FOTÓZÁS PÉCSEN, SZEKSZÁRDON ÉS KÖRNYÉKÉN

...életed egyszeri és megismételhetetlen meghitt pillanatai... 

...életed egyszeri és megismételhetetlen pillanatai...

Az esküvői fotókból egyedi zenés digitális slideshow is kérhető.
Kérlek tekintsd meg Emese és Zoli képeiből készült egyedi zenés slideshow-t!

Esküvő fotózás


A nagy nap Rólatok szól, ahol kizárólag csak ti játsszátok a főszerepet, ezért a fotózás során minden pillanatban arra törekszem, hogy az egyéniségeteket, az egyediségeteket, az egymás iránti szeretetetek meghitt pillanatait is belecsempésszem a történetetekbe, és ezzel különlegessé és felejthetetlenné tegyem a közös életetek első pillanatait, amely majd a későbbiekben gyermekeitek legfőbb örökségévé is válik.


Engedd meg, hogy a nagy napodon barátilag kísérhessem az egyszeri és megismételhetetlen pillanataidat.


Keresztelő fotózás


A keresztelő egy fontos esemény a keresztény családok életében, amely összehozza a családot. Így a keresztelő fotózás egy emlékezetes módja annak, hogy megörökítsük ezt a különleges napot, és biztosan olyan fényképeket kapsz, amelyeket a családod és a rokonaid évtizedekig őriznek majd.


Mini és Micro esküvő fotózás


Egy rövidebb nap is lehet emlékezetes és lélegzetelállító.


Mini és mikro esküvői fotócsomagjaimmal azoknak szeretnék kedvezni, akik nem egésznapra terveznek fotózást, hanem egy-egy számukra fontos eseménynek a megörökítését szeretnék csodás fotókon viszontlátni. Hiszek benne, hogy egy rövidebb nap is lehet emlékezetes és lélegzetelállító.


A szívemhez a legközelebb a kreatív fotózás áll. Így lehetőséged van például csak esküvő kreatív fotózást választani csodás helyszínen, ami igazán rólatok szól, ahol a meghitt pillanatokban a legszebb a mosolyotok, és az egymás iránti szeretetek megismételhetetlen pillanatait megörökíteni.


Továbbá szívesen készítek nektek az előkészületekről, illetve a szertartásokról is életre szóló emlékeket. A szertartás végén csoportképek, és a rokonokkal közös képek is készülnek a helyszínen.

Ne feledd a képek, azok, amelyek hosszú távon megőrzik az emlékeinket.
A keresztelő fotózás során dokumentálom a szertartás minden fontos pillanatát. A fényképek megmutatják a gyermeket, a szülőket, a keresztszülőket és a többi résztvevőt. A szertartás végén csoportképek, és a rokonokkal közös képek is készülnek a helyszínen.


Keress bizalommal! Remélem hamarosan találkozunk.
A fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Nagyon kedves, aranyos fotós. Képei nagyon szép színekben pompáznak és a pillanatokat is nagyon jó elkapja. Élveztük a keresztelős fotózást." 

Kérlek tekintsd meg a jegyes és a páros fotóimat is.