free responsive site templates

HÚSVÉTI /ANYÁKNAPI CSALÁDI, PÁROS, PORTRÉ, KISMAMA, BABA, GYERMEK FOTÓZÁS PÉCSEN

...ünnepi hangulatok...
...családi pillanatok...

HÚSVÉTI/ANYÁKNAPI CSALÁDI, BABA, GYERMEK,  ÚJSZÜLÖTT, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ MŰTERMI ÉS SZABADTÉRI
FOTÓZÁS PÉCSEN!
 Lepd meg magad és szeretteidet egy csodálatos sorozattal!

A húsvéti, anyáknapi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak.


A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.

A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz.

Az ünnepi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy szabadteret, a gyönyörű virágos udvarunkat, mezőt, erdőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre. 

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz .
Várlak Benneteket szeretettel!

Kérlek tekintsd meg a karácsonyi fotóimat is.