Mobirise

HÚSVÉTI /ANYÁKNAPI /TAVASZI CSALÁDI, PÁROS, PORTRÉ, KISMAMA, BABA, GYERMEK, ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS

PÉCSEN és SZEKSZÁRDON

...ünnepi hangulatok...
...családi pillanatok...

HÚSVÉTI/ANYÁKNAPI CSALÁDI, BABA, GYERMEK,  ÚJSZÜLÖTT, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ MŰTERMI ÉS SZABADTÉRI FOTÓZÁS PÉCSEN és SZEKSZÁRDON!


 Lepd meg magad és szeretteidet egy csodálatos sorozattal!


Örökítsd meg a tavasz legszebb pillanatait egy kedves családi fotózással!


A húsvéti, anyáknapi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak, és egy csodás élménnyel gazdagodjatok.


A húsvét és az anyáknapja remek alkalom arra, hogy összejöjjön a család, és együtt ünnepeljen. Mi lenne jobb módja ennek, mint egy vidám, kreatív fotózás, ahol megörökíthetitek a legszebb pillanatokat?


A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. 


Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.


A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz.

fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy szabadteret Pécsen és Szekszárdon, a gyönyörű virágos udvarunkat, mezőt, erdőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre a stúdiónkban és az udvarunkban . 

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz .

Várlak Benneteket szeretettel. Keress bizalommal!

Kérlek tekintsd meg a karácsonyi fotóimat is.