HÚSVÉTI CSALÁDI, PÁROS, PORTRÉ, KISMAMA, BABA, GYERMEK FOTÓZÁS PÉCSEN

...ünnepi hangulatok...
...családi pillanatok...

HÚSVÉTI CSALÁDI, BABA, GYERMEK,  ÚJSZÜLÖTT, KISMAMA, PÁROS, PORTRÉ MŰTERMI ÉS SZABADTÉRI
FOTÓZÁS PÉCSEN!
 Lepd meg magad és szeretteidet egy csodálatos sorozattal!

A húsvéti, anyáknapi fotózás kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak.


A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.

A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz.

Az ünnepi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy szabadteret, a gyönyörű virágos udvarunkat, mezőt, erdőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre. 

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz .
Várlak Benneteket szeretettel!

Kérlek tekintsd meg a karácsonyi fotóimat is.