Miért engem válassz?

A döntéseddel nemcsak fotókat vásárolsz, hanem generációknak szóló örök emlékeket, soha vissza nem térő pillanatokat, csodás élményeket. Ebben szeretnék neked segíteni, hogy egy értékteremtő szolgáltatást nyújtsak, hogy egy szuper élménnyel, és gyönyörű szép fotókkal térjél haza.

Miért engem válassz?

Saját stúdióm van Pécsen

A fotózás helyszínéül választhatod Pécsen a saját jól felszerelt stúdiómat, ahol otthonos környezetben több fajta háttér, kellék közül választhatsz, illetve szépen berendezve is választhatod a műtermemet, ingyenes parkolási lehetőséggel, vagy a természetet, a szép rózsás, levendulás udvarunkat, mezőt, tópartot, erdőt, szőlőültetvényt, pécsi szabadtéri helyszíneket stb. Egyéb helyszínt is választhatsz megegyezés szerint.
Saját stúdiós és kültéri fotózást a saját műtermünkben és  udvarunkban kombinálhatod egyszerre.Professzionális fototechnika

Professzionális csúcskategóriás fényképezőgépet, objektíveket, stúdiólámpákat, a legújabb fotótechnikákat használok.

Fotográfus végzettség és több éves szakmai gyakorlat

Államilag elismert (OKJ) fotográfus végzettséggel rendelkezem, és több éves gyakorlattal.
Folyamatosan képzem magam mind emberileg és szakmailag, mindig igyekszem valami újat belevinni a fotózásaimba.  

Ár
Érdeklődésed esetén egyedi igényeid alapján személyre szabott árajánlatot adok.

Számos kellék és  gyönyörű szép ruhák a fotózáshoz

A várandós fotózásokhoz több álomszép kismamaruha közül választhatsz magyar és külföldi készítőktől, de szívesen fotózlak saját kedvenc terhes ruhádban is.
Az újszülött fotózáshoz puha pamut, és kötött ruhákat, és sapkákat, hajpántokat használok, amelyek nem allergizálnak. Ha általad hozott babaruhában szeretnéd a fényképezést, az is természetesen lehetséges.
Az újszülött, baba, gyermek fotózáshoz sokfajta kellék közül választhatsz.
Ügyfélbarát rugalmasság

Az időt rugalmasan kezelem, így biztos lehetsz benne, hogy rólad, a gyermekeidről, rólatok, valóban őszinte, természetes, érzelem teli mosolygós képek készülnek.
Hétköznap és szombaton is, napközben, és munkaidő után is tudsz hozzám jönni fotózásra.
Egy fotózás alkalmával több száz nyersképet készítek, amiből te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra.
A nyers képek átadása nem képezi az ajánlat részét, azokat egyben lehet megvásárolni.

Ajándékutalvány

Egyénre szabott egyedi ajándékutalványt tudsz vásárolni szeretteidnek.

Biztonság

Az elsődleges szempont a biztonság, így csak biztonságos beállításokkal dolgozom.
A Covid alatt a fotózások során maszkot viselek, és csak egészségesen dolgozom. Minden fotózás előtt és után takarítok, fertőtlenítek, és szellőztetek. Egy napra csak egy vagy két fotózást vállalok, amely között elegendő szünet van, hogy a stúdió levegője kicserélődjön.

Előre is köszönöm, hogy megtekinted a honlapomat, ha szeretnél több fotót látni, és az aktuális akciókról, nyereményjátékokról értesülni, akkor, kérlek szépen iratkozz fel a hírlevelemre, kövess a Facebook és Instagram oldalamon is!
Keress bizalommal! Remélem, hamarosan találkozunk.