build your own site

SZÜLETÉSNAPI FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

...az első torta maszatolás...

Örökítsd meg gyermeked születésnapjait csodás fotókon!

Igazi örömmel tölt el, amikor egy család többször tér vissza hozzám, hogy megörökítsem, hogyan változik, cseperedik gyermekük az évek alatt. Boldoggá tesz, hogy én is részese lehetek ennek a csodának, és változásnak, és ennek a gyorsan múló időnek a pillanatait én örökíthetem meg, amelyek majd később a legértékesebb családi emlékek lesznek az albumokban.
A születésnapi esemény kiváló alkalmat ad arra, hogy ajándékként fotósorozattal kedveskedjetek a nagyszülőknek, a rokonoknak.
A fotózáshoz rengeteg kellék és díszlet közül választhatsz

Továbbá gyermekeitek kipróbálhatják az első tortamaszatolás élményét is.

A születésnapi fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy a természetet, a gyönyörű virágos udvarunkat, tópartot, erdőt, mezőt, stb.. Műtermi és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre.

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz .
Várlak Benneteket szeretettel!

A születésnapi fotózásomon résztvevők ajánlásai

“Rugalmas és innovatív, olyan képek születtek a lányaimról, amilyenek a valóságban is. A képei letisztultak és remekül elkapja azokat a pillanatokat, ahol látszanak az egyéniségük."

"Tündéri,nagyon kedves,közvetlen,nagyon szép studió,ezer millió ötlet a képekhez! Csak ajànlani tudom!! Profi,gyönyörű képek! :) ❤️"

Kérlek tekintsd meg a baba és gyermek fotóimat is.