html templates

ÚJSZÜLÖTT és BABA FOTÓZÁS PÉCSEN

...egy új élet kezdete...
...az első mosoly...

...egy csöpp kis test...
...apró kis kezek és talpak...
...babaillat...

Örökítsd meg újszülöttbabád első mosolyát csodás fotókon!

…egy új élet kezdete... az első mosoly... egy csöpp kis test... apró kis kezek és talpak.... babaillat...

Egy újszülött baba érkezése a családba az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, egy hamar elillanó és soha vissza nem térő pár nap. Ezért az újszülött fotózás különösen hálás és megtisztelő feladat a számomra.

A fényképezésre a legideálisabb időszak a 4-14 nap. Ilyenkor a babák még aluszékonyak, és nem mozognak annyit.

Azonban, ha nyugodt babád van 15. után is tudtok jönni. 

A fotózást a kicsi hangulatához, kényelméhez és biztonságához igazítom. Csak biztonságos beállításokkal dolgozom. Végig ott lehettek mindketten a baba mellett, segíthettek az öltöztetésben, a beállításokban, bármikor megetetheted, felveheted, folyamatosan figyelek a baba igényeire.

Puha pamut és kötött ruhákat és sapkákat, hajpántokat használok, amelyek nem allergizálnak. Ha általad hozott babaruhában szeretnéd a fényképezést, az is természetesen lehetséges.

A fotózás helyszínéül választhatod Pécsen a fotóstúdiómat, ahol otthonos, meleg, tiszta környezetben több fajta kellék közül választhatsz.
Egyedi, letisztult fotókat készítek, amelynek a középpontjában a pici babátok szépsége és egyedisége áll.

Természetesen családi és testvér képeket is szívesen készítek rólatok. A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei az újszülöttfotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei.

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra.

A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető.

A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz . 

Ha szeretnéd ezt a gyorsan múló különlegesen törékeny időszakot megörökítettni, akkor kérlek szépen, ha lehet már a várható születés időpontja előtt egyeztessünk, illetve a szülést követően is.

Várlak Benneteket szeretettel, keress bizalommal!


Az újszülött fotózás csomagajánlata a pécsi saját stúdiómban 34,990,-Ft-tól kezdődik, mely családi és testvér fotókat is tartalmaz. Kérlek írd le, hogy mikor és hányan jönnétek és elküldöm a csomagajánlataimat.

Az újszülött fotózásomon résztvevők ajánlásai

“Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon jó képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen sikerül elkapnia. Ezenkívül közvetlen, barátságos, és végtelenül türelmes. De szerintem a képek magukért beszélnek!”
"Nagyon szépen köszönjük azt a rengeteg időt, energiát amit ránk szántál. Már a fotózás alkalmával éreztük, hogy kreatívan, ránk figyelve és semmiképp sem mesterkélten igyekeztél megörökíteni a pillanatokat.
Köszönjük még egyszer azt az empatikus légkört ami a fotózást kísérte. Az elkészült képek a maguk természetességével legnagyobb örömünkre vannak. És azért sem tudunk eléggé hálásak lenni, hogy ilyen gyorsan elkészültek."
"Bea rendkívül kedves, vidám és közvetlen ember, így hamar feloldódtunk a fotózáshoz. Munkája kreatív, és profi, csodaszép fotókat kaptunk tőle! Bátran vedd fel vele a kapcsolatot, nem fogod megbánni."

Kérlek tekintsd meg a baba és gyerek fotóimat is.