free html website templates

ÜZLETI /BUSINESS PORTRÉ, HEADSHOT FOTÓ, ÖNÉLETRAJZ /CV , LINKEDIN, WEBLAP, PORTFÓLIÓ , ARCULAT FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

...Be unique...
...Be different...
...Be authentic...
....Be yourself....
...Be successful.
..Üzleti/business portré, headshot fotó, önéletrajz/CV, LinkedIn, weblap, portfólió fotózás Pécsen 

"A pótolhatatlanság nélkülözhetetlen feltétele, hogy különbözz másoktól."  Coco Chanel


Tudtad, hogy egy igazán jó bizalmat keltő üzleti portré fotóval a weboldaladon, a LinkedIn-en, az önéletrajzodban, a közösségi médiában növelheted a népszerűségedet, és a vállalkozásod sikerét?


Az első benyomás rólad egy hr szakemberben az önéletrajzodban a fényképeden dől el, ami meghatározza, hogy később az interjúra behívnak-e.
Tűnj ki a tömegből egy igazán egyedi, önazonos, bizalmat keltő fényképpel, amely elnyeri a megrendelőid, a hr-es, és a leendő ügyfeleid bizalmát, és a tevékenységed sikerrét megsokszorozza!


A portré fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót, a munkahelyedet, vagy a természetet, a gyönyörű virágos udvarunkat, erdőt, mezőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre a saját udvarunkban.

Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készíttethetsz.

Keress bizalommal, várlak szeretettel!

A portré fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben! "
"5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!"
"Bea professzionális szolgáltatást nyújtott az első kapcsolatvelvételtől a képek átadásáig. Csak ajánlani tudom, mert lelkiismeretesen, a lehető legjobb beállításokat keresve, igazán jó fotók készültek."
"A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! ❤
Bea rendkívül örömteli, felszabadult hangulatot teremtett, és különös érzékkel varázsolt elő olyan természetes pillanatokat, amelyekből csodálatos fotók születtek! "❤
"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, közvetlen, precíz. Amellett, hogy szuper képek készülnek a fotózás is nagyon jó hangulatban telik."😊

Kérlek tekintsd meg a portré fotóimat is.