free amp template

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTŐ /BRAND FOTÓZÁS ,ÜZLETI /BUSINESS PORTRÉ, WEBLAP, PORTFÓLIÓ , ARCULAT FOTÓZÁS PÉCSEN, SZEKSZÁRDON  MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

"A pótolhatatlanság nélkülözhetetlen feltétele, hogy különbözz másoktól." Coco Chanel

Mutasd meg a világnak ki vagy!

Személyes márkaépítő, brand, üzleti/business portré, honlap, portfólió, arculat, céges fotózás Pécsen és Szekszárdon 

"A pótolhatatlanság nélkülözhetetlen feltétele, hogy különbözz másoktól."  Coco Chanel


Mutasd meg a világnak ki vagy!


A mai digitális korban a vizuális kommunikáció kulcsfontosságú. Akár vállalkozó, influenszer, művész, vezető vagy szakember vagy, a márkád az első benyomás, amit az emberek rólad kapnak. A profi portréfotók kiemelkedő eszközei a márkaépítésnek, és segítenek:


Kiválni a tömegből: felkeltik az érdeklődést és megkülönböztetnek a versenytársaidtól.

Bizalmat építeni: A prémium minőségű fotók professzionalizmust és megbízhatóságot sugároznak rólad, és a vállalkozásodról..

Kapcsolódni a célközönséghez: A megfelelő képi üzenettel vonzhatod és megtarthatod az ideális ügyfeleket.

Megerősíteni a márkád üzenetét: A fotók kiválóan alkalmasak értékeid, küldetésed és egyéniséged közvetítésére.


Neked ajánlom a személyes brand fotózást, ha még egyedibben, személyesebben szeretnéd kifejezni vállalkozásod, szolgáltatásod, művészeti tevékenységed lényegét. 


Személyre szabott ötletekkel, változatos beállításokkal, fényekkel, eszközökkel mutatjuk be a tevékenységed. Ki is vagy te, és mit is csinálsz vagy alkotsz a mindennapjaidban.

Így a márkádat a legszemélyesebben, legprofibban és legkreatívabban képviselheted.

Az alábbi szolgáltatásaim közül választhatsz:


Portréfotózás: Stúdióban vagy szabadtéren.

Üzleti portréfotózás: Stúdiómban, irodában, munkahelyen, a cég arculatához illeszkedő stílusban.

Életmód-fotózás: A munkádat, hobbijaidat és személyiségedet bemutató képek.

Tevékenységfotózás: Saját termékeidet, szolgáltatásaidat és munkafolyamataidat ábrázoló képek.

Közösségi média tartalom: Facebook, Instagram, LinkedIn profilképek és bejegyzésekhez illeszkedő fotók.


Az üzleti portré fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót, a munkahelyedet, vagy a természetet, a gyönyörű virágos udvarunkat, Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre a saját udvarunkban.


A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készíttethetsz.

Tűnj ki a tömegből, egyedi, koncepcióval, kreatív ötletekkel és profi fotózással emeljük ki a márkádban rejlő varázslatot, amely a megrendelőid, és a leendő ügyfeleid bizalmát, és a tevékenységed sikerrét megsokszorozza!

Keress bizalommal, várlak szeretettel egy fantasztikus fotózási élménnyel!

A portré fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben! "
"5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!"
"Bea professzionális szolgáltatást nyújtott az első kapcsolatvelvételtől a képek átadásáig. Csak ajánlani tudom, mert lelkiismeretesen, a lehető legjobb beállításokat keresve, igazán jó fotók készültek."
"A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! ❤
Bea rendkívül örömteli, felszabadult hangulatot teremtett, és különös érzékkel varázsolt elő olyan természetes pillanatokat, amelyekből csodálatos fotók születtek! "❤
"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, közvetlen, precíz. Amellett, hogy szuper képek készülnek a fotózás is nagyon jó hangulatban telik."😊

Kérlek tekintsd meg a portré fotóimat is.