how to build your own website for free

CSALÁDI FOTÓZÁS MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN PÉCSEN ÉS KÖRNYÉKÉN

...az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai...
...generációknak szóló emlékek...

...generációknak szóló emlékek a családi fotók...

...generációknak szóló emlékek a családi fotók...


A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családifotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.


A fotózás helyszínéül választhatod Pécsen a műtermemet, ahol szépen berendezett környezetben több fajta kellék közül választhatsz vagy a természetet, a szép rózsás, levendulás udvarunkat, mezőt, parkot, tópartot, erdőt, szőlőültetvényt stb. Természetesen házi kedvenceitekkel együtt is szívesen fényképezlek Benneteket. 
Egyedi, letisztult fényképeket készítek, melynek a középpontjában a szépségetek, személyiségetek és egyediségetek áll. 

Az elkészült képekből te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra.
A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető.

A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készíttethetsz . 

Mindig nagy öröm számomra a visszatérő családok, hisz a gyerekek olyan gyorsan változnak és felnőnek, és igazán megtisztelő a számomra, hogy részese lehetek ennek a csodás folyamatnak, és a családi albumukat az általam készített képek gazdagítják, amiket majd generációkon keresztül fognak visszanézni.

Várlak Benneteket szeretettel!

A családi fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Már harmadszor volt szerencsénk Beával dolgozni. 🥰 Nagyon türelmes, jól elkapja a pillanatokat, gyönyörű képeket csinált! 😊Ajánlom mindenkinek! Mi negyedszerre is vissza fogunk jönni. Nagyon köszönjük!"
“Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon jó képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen sikerül elkapnia. Ezenkívül közvetlen, barátságos, és végtelenül türelmes. De szerintem a képek magukért beszélnek!”
“Kedves, türelmes fotós. Élveztük a fotózást. Tetszettek a beállítások, klassz képek készültek nagyon jó minőségben. Baba, családi fotózásra egyaránt szívesen ajánljuk Beát!” 
A családi fotózás csomagára a pécsi saját stúdiómban/pécsi szabadtéri helyszínen 34,900,-Ft-tól kezdődik. Kérlek írd le, hogy mikor és hol szeretnétek a fotózást, valamint, hogy hányan jönnétek, és elküldöm a csomagajánlataimat.

Kérlek tekintsd meg a családi fotósorozataimat is.