CSALÁDI FOTÓZÁS MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN PÉCSEN ÉS KÖRNYÉKÉN

...az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai...
...generációknak szóló emlékek...

...generációknak szóló emlékek a családi fotók...

...generációknak szóló emlékek a családi fotók...

A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a fotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei, melyek generációkon keresztül öröklődni fognak. A családfotózás összehozza a családot, amikor mindenki együtt van, és, ahol mindenki rajta van képen. Egy maradandó élmény, ahol az egymás iránti szeretet meghitt pillanatai egymás szemében tükröződik, a közös nevetések, a viccelődések mind élvezetessé teszik a családi fotózást.
A fotózás helyszínéül választhatod Pécsen a műtermemet, ahol otthonos, meleg környezetben több fajta kellék közül választhatsz vagy a természetet, a szép rózsás, levendulás udvarunkat, mezőt, parkot, tópartot, erdőt, szőlőültetvényt stb. Természetesen házi kedvenceitekkel együtt is szívesen fényképezlek Benneteket. 

Egyedi, letisztult fényképeket készítek, melynek a középpontjában a szépségetek, személyiségetek és egyediségetek áll.

A fotózás alatt teljes mértékben figyelek a gyermeketek igényeire és a fotózást hozzájuk igazítom. Vidám hangulatot, és  élvezetes családi fotózást szeretnék ajándékozni nektek.

Az elkészült képekből te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz . 
Mindig nagy öröm számomra a visszatérő családok, hisz a gyerekek olyan gyorsan változnak és felnőnek, és igazán megtisztelő a számomra, hogy részese lehetek ennek a csodás folyamatnak, és a családi albumukat az általam készített képek gazdagítják, amiket majd generációkon keresztül fognak visszanézni.
Várlak Benneteket szeretettel!

Kérlek tekintsd meg a portré fotóimat is.