bootstrap theme

PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN  és SZEKSZÁRDON MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

...minden ember egy történet..
...a szemekben a lélek tükrének a ragyogása....

Ha szeretnéd meglepni magad vagy a párod egy rólad készült csodás portrésorozattal... 

Számomra minden ember egy történet. Szeretem meglátni és kifejezni a bennük lévő egyediséget és szépséget, a szemükben a lélek tükrének a ragyogását, olyan képekben, melyek örök emlékek maradnak az utódoknak is. A portrék nem csak egyszerű képek, hanem emlékek, amelyek örökké velünk maradnak. Egy jó portré megragadja a pillanat varázsát, az érzelmeket és történeteket, amelyek az adott pillanathoz kötődnek, s betekintést engednek a portré alanyának lelkébe. Egy jó portréfotó művészi eszközökkel meséli el az egyén egyedülálló történetét, örök érvényűvé emelve a pillanatot.


Ha szeretnél olyan képeket, amelyeken igazán jól mutatsz, akkor érdemes hozzám jönnöd.


Amit kínálok:


Személyre szabott élmény: Minden egyes portré fotózást egyedi tervezéssel kezdünk, hogy olyan képeket hozzunk létre, amelyek kifejezik a személyiségedet és az érzéseidet. 


Különleges, egyedi képek, professzionális technika és szakmai tapasztalat: több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, folyamatosan fejlesztem és képzem magamat, minden fotózásba újdonságot viszek bele, és az egyediség varázsára törekszem.  A legjobb technikai felszereléssel dolgozok. Az eredmény: lenyűgöző, magas felbontású képek, amelyek a legapróbb részletekig mutatják be a szépséget.
Kreativitás: A portréfotózás számomra nemcsak egy szakma, hanem egy szenvedély is. Mindig új és izgalmas megoldásokat keresek a képeimben.


Személyes figyelem és törődés , kényelem, hangulat és empátia: A fotózás folyamán kényelmes és lazító környezetet teremtek neked. Együtt dolgozok veled, hogy segítsek kibontakoztatni a legjobb oldaladat. Fontosnak tartom, hogy a fotózás során megismerjelek. Így tudok olyan képeket készíteni, amelyekben igazán lenyűgőzően mutatsz.


A portré fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy a természetet, a gyönyörű virágos udvarunkat, erdőt, mezőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre a saját udvarunkban.


Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető.

A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készíttethetsz.

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy szeretné magát, illetve a párját meglepni egy szép fotósorozattal,

Keress bizalommal, várlak szeretettel egy fantasztikus élményű fotózásra!

A portré fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben! "
"5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! Tökéletes képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen,vagy egyáltalán nem sikerül elcsípnie. Az eddigi közös projektjeink mindig jó hangulatban teltek,és szuper lett a végeredmény is. De a képek magukért beszélnek!"
"Különleges Nő, különleges emberismerettel - és fotózási tehetséggel, bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné magát igazán látni!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! ❤
Bea rendkívül örömteli, felszabadult hangulatot teremtett, és különös érzékkel varázsolt elő olyan természetes pillanatokat, amelyekből csodálatos fotók születtek! "❤
"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, közvetlen, precíz. Amellett, hogy szuper képek készülnek a fotózás is nagyon jó hangulatban telik."😊

Kérlek tekintsd meg a portré fotósorozataimat is.