how to build a site for free

PORTRÉ FOTÓZÁS PÉCSEN MŰTEREMBEN ÉS SZABADTÉREN

...minden ember egy történet..
...a szemekben a lélek tükrének a ragyogása....

Ha szeretnéd meglepni magad vagy a párod egy rólad készült csodás portrésorozattal... 

Számomra minden ember egy történet. Szeretem meglátni és kifejezni a bennük lévő egyediséget és szépséget, a szemükben a lélek tükrének a ragyogását, olyan képekben, melyek örök emlékek maradnak az utódoknak is. A portrék nem csak egyszerű képek, hanem emlékek, amelyek örökké velünk maradnak. Egy jó portré megragadja az érzelmeket és történeteket, amelyek az adott pillanathoz kötődnek.


Ha portréfotóztatáson gondolkozol, és szeretnél egy olyan képeket, amelyeken igazán jól mutatsz, akkor érdemes hozzám jönnöd. A következő okok miatt:


Miért érdemes hozzám jönni portré fotózásra?

Személyre szabott élmény: Minden egyes portré fotózást egyedi tervezéssel kezdünk, hogy olyan képeket hozzunk létre, amelyek kifejezik a személyiségedet és az érzéseidet. 


Professzionális technika és szakmai tapasztalat::Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem,, folyamatosan fejlesztem és képzem magamat, minden fotózásba újdonságot viszek bele, és az egyediség varázsára törekszem.  A legjobb technikai felszereléssel dolgozok. Az eredmény: lenyűgöző, magas felbontású képek, amelyek a legapróbb részletekig mutatják be a szépséget.


Kreativitás: A portréfotózás számomra nemcsak egy szakma, hanem egy szenvedély is. Mindig új és izgalmas megoldásokat keresek a képeimben.


Kényelem, hangulat és empátia:: A fotózás folyamán kényelmes és lazító környezetet teremtek. Együtt dolgozok veled, hogy segítsek kibontakoztatni a legjobb oldaladat. Fontosnak tartom, hogy a fotózás során megismerjem a személyt, akit fotózok. Így tudok olyan képeket készíteni, amelyekben igazán lenyűgőzően mutat.


Sokféle stílus: Legyen szó családi portrékról, gyermekfotókról, esküvői vagy vállalati portrékról, nálunk megtalálod a megfelelő stílust és hangulatot az adott alkalomhoz.


Amit kínálok:

Különleges, egyedi képeket

Személyes figyelmet és törődést

Együttműködést a fotózás során


Folyamatosan fejlesztem és képzem magamat, minden fotózásba újdonságot viszek bele, és az egyediség varázsára törekszem.
Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy szeretné magát, illetve a párját meglepni egy szép fotósorozattal, illetve szeretnének egy szép páros sorozatot. 

A portré fotózás helyszínéül választhatod a saját műtermemet Pécsen, bérelt stúdiót vagy a természetet, a gyönyörű virágos udvarunkat, erdőt, mezőt, tópartot stb.. Stúdiós és kültéri fotózásra is lehetőség van egyszerre a saját udvarunkban.
Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készíttethetsz.
Keress bizalommal, várlak szeretettel!

A portré fotózásomon résztvevők ajánlásai

"Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben! "
"5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! Tökéletes képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen,vagy egyáltalán nem sikerül elcsípnie. Az eddigi közös projektjeink mindig jó hangulatban teltek,és szuper lett a végeredmény is. De a képek magukért beszélnek!"
"A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
"Szívből ajánlom mindenkinek! ❤
Bea rendkívül örömteli, felszabadult hangulatot teremtett, és különös érzékkel varázsolt elő olyan természetes pillanatokat, amelyekből csodálatos fotók születtek! "❤
"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, közvetlen, precíz. Amellett, hogy szuper képek készülnek a fotózás is nagyon jó hangulatban telik."😊

Kérlek tekintsd meg a portré fotósorozataimat is.