BABA FOTÓZÁS PÉCSEN

...az első mosoly...
...csillógó szemek...
... kis kezek és talpak..
....vidám pillanatok.....
.

Örökítsd meg kisbabád első mosolyát csodás fotókon!

… az első mosoly... csillogó szemek.....kis kezek és talpak....

A babafotózásra a legalkalmasabb időszak a 3-4 hónapos kortól kezdődik, amikor a babád már szépen hason ki tudja tartani magát, és már mosolyogni is tud, és különféle érzelmeket megjeleníteni az arcán. Ilyenkor különösen aranyosak, és a szülőkkel együtt is jól fotózhatóak. Az újszülött fotózás után ez az időszak a legkedvezőbb a babák életében. 

A fotózás helyszínéül választhatod Pécsen a stúdiómat, ahol otthonos, meleg, tiszta környezetben több fajta kellék közül választhatsz, illetve szabadteret. Egyedi, letisztult fotókat készítek, amelynek a középpontjában a pici babátok szépsége és egyedisége áll.
Természetesen családi és testvér képeket is szívesen készítek rólatok. A családi fotók számomra mindig nagyon fontos részei a babafotózásnak, hiszen ezek lesznek később gyermekeitek legnagyobb kincsei.
Az elkészült fotókból te választhatod ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra. A kiválasztott képekből egyedi zenés digitális slideshow is kérhető. A retusált képeket nagy felbontásban adom át, melyekből jó minőségű fali képeket is készítetthetsz . 

Várlak Benneteket szeretettel!


Az újszülött fotózásomon résztvevők ajánlásai

“Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon jó képeket készít, könnyedén elkapja a megfelelő pillanatot, amit sok fotósnak csak nehezen sikerül elkapnia. Ezenkívül közvetlen, barátságos, és végtelenül türelmes. De szerintem a képek magukért beszélnek!”
"Nagyon szépen köszönjük azt a rengeteg időt, energiát amit ránk szántál. Már a fotózás alkalmával éreztük, hogy kreatívan, ránk figyelve és semmiképp sem mesterkélten igyekeztél megörökíteni a pillanatokat.
Köszönjük még egyszer azt az empatikus légkört ami a fotózást kísérte. Az elkészült képek a maguk természetességével legnagyobb örömünkre vannak. És azért sem tudunk eléggé hálásak lenni, hogy ilyen gyorsan elkészültek."
"Nagyon szép képeket kaptunk, pocakosból és újszülött képekből is:) Köszönjük!"

Kérlek tekintsd meg a baba és gyerek fotóimat is.